koningspreek

Frénk van der Linden

Op 22 januari 2023 staat Frénk van der Linden op de kansel met een koningspreek over ‘Liefdesoorlog’: Hoe kunnen mensen die een amoureuze strijd uitvechten tot verzoening komen?

Van der Linden is freelance journalist, presentator van het NTR-radioprogramma Kunststof, en maakt tv-documentaires. ‘En altijd maar verlangen – De liefdesoorlog van mijn ouders’ heet het nieuwe boek van Frénk van der Linden dat in 2021 uitkwam. Zijn ouders wisselden na hun bittere scheiding veertig jaar lang geen woord. Nu beiden zijn overleden, heeft Frénk hen honderd innige en indringende brieven geschreven over beminnen, haten, wraak en vergeving. Hij publiceerde talloze interviews en reportages. ‘Schoolvoorbeelden van prestaties op zeer hoog niveau’, oordeelde de jury die hem de Prijs voor de Nederlandse Dagbladjournalistiek toekende. De dienst wordt geleid door ds. Pieter Lootsma met zang door Mylou Frencken.

Praktische informatie

Bij de Koningspreken is reserveren niet verplicht.

Reserveren

Voor deze dienst hoeft u niet te reserveren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De zaal gaat een half uur voor aanvang van de dienst open.

Datum: 22 januari 2023
Aanvang: 10:30 uur
Duur: circa 60 minuten
Locatie: Bussum (Koningslaan 2B, 1405 GL Bussum)
Kosten: vrijwillige bijdrage
Reserveren: niet verplicht

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op