koningspreek

Emily Ansenk

Emily Ansenk is per 1 september 2021 algemeen directeur/bestuurder van Holland Festival. Emily Ansenk is kunsthistorica en was voordat zij de Kunsthal in 2008 ging leiden onder meer curator van de ING Collection (1995) en oprichter en directeur van het particuliere Frisia (later Scheringa) Museum in Spanbroek, Noord Holland (1996-2008).

Bij de Kunsthal heeft zij een groot aantal succesvolle internationale tentoonstellingen geprogrammeerd en georganiseerd, zoals Edward Hopper and His Time, Jean Paul Gaultier, Keith Haring en Peter Lindbergh. De dienst wordt geleid door ds. Annegien Ochtman-de Boer. Met Emil Blomberg aan de vleugel en zang door Petra Niessen.

Praktische informatie

Bij de Koningspreken is reserveren niet verplicht.

Reserveren

Voor deze dienst hoeft u niet te reserveren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De zaal gaat een half uur voor aanvang van de dienst open.

Datum: 19 november 2023
Aanvang: 10:30 uur
Duur: circa 60 minuten
Locatie: Bussum (Koningslaan 2B, 1405 GL Bussum)
Kosten: vrijwillige bijdrage
Reserveren: niet verplicht

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op