Alexander Rinnooy Kan geeft een lezing over 'De toekomst van Nederland'.

Donderdag 9 februari in de Koningskamer

Bezorgdheid en zelfverzekerdheid over de toekomst van Nederland vechten om voorrang. Hoe staan we ervoor en wat staat ons te doen? Het belooft weer een boeiende avond te worden.

Alexander Rinnooy Kan is hoogleraar economie en bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en lid van de Eerste Kamer. Eerder was hij kroonlid en voorzitter van de SER.

Deze Koningslezing met Alexander Rinnooy Kan maakt deel uit van het programma van de Koningskamer in het gebouw van de Remonstranten aan de Koningslaan 2b in Bussum. Hierna volgen meer lezingen waar iedereen welkom is (met op 7 april Claartje Kruijff en in het najaar Jan Terlouw en Bas Haring).Elke Koningslezing begint om 20.00 uur. Kaarten à € 10 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koningskamer.nlen bij boekhandel Los in Bussum. Kaarten aan de deur kosten € 12,50.

Bijlage: foto Alexander Rinnooy Kan. Bijschrift: Alexander Rinnooy Kan houdt voor de Koningskamer een lezing over ‘De toekomst van Nederland’. Voor meer informatie: Annegien Ochtman-de Boer, 035-693052 info@koningskamer.nl. Bussum, 26 januari 2017

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op