Carel ter Linden geeft een lezing over zijn boek 'Wat doe ik hier in godsnaam?'

Donderdag 24 november in de Koningskamer

Een boek met een persoonlijke benadering van het christelijk geloof. Welke van de christelijke waarden blijven daarin overeind? Hoe valt God nog te benoemen of te begrijpen? Carel ter Linden was voorganger van de Kloosterkerk in Den Haag en zegende het huwelijk in van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Deze Koningslezing met Carel ter Linden maakt deel uit van het winterprogramma van de Koningskamer in het gebouw van de Remonstranten aan de Koningslaan 2b in Bussum. Hierna volgen nog twee lezingen waar iedereen welkom is (met Alexander Rinnooy Kan en Claartje Kruijff). Elke Koningslezing begint om 20.00 uur. Kaarten à €10 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koningskamer.nl en bij boekhandel Los in Bussum. Kaarten aan de deur kosten €12,50.

Bijlage: foto Carel ter Linden. Bijschrift: ‘Hofprediker’ Carel ter Linden houdt voor de Koningskamer een lezing over zijn boek ‘Wat doe ik hier in godsnaam?’. Voor meer informatie: Annegien Ochtman-de Boer, 035-693052 info@koningskamer.nl. Bussum, 14 november 2016

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op