Boeiende Koningslezing met Maarten van Rossem over de presidentsverkiezingen

Afgelopen vrijdag gaf Amerikadeskundige en historicus Maarten van Rossem in aanwezigheid van wijkwethouder Miriam van Meerten de eerste lezing voor de Koningskamer. Onder zeer grote belangstelling gaf van Rossem op onnavolgbare en humorvolle wijze een inkijk in de Amerikaanse verkiezingen, waarbij hij ook de Nederlandse politiek betrok. Door een aantal uitstekende vragen na de pauze werd de kennis van de aanwezigen over het kiessysteem in de VS nog eens even goed opgefrist.

Volgende Koningslezing met Carel ter Linden

De Koningslezing maakt deel uit van het winterprogramma van de Koningskamer, een initiatief van de Remonstranten aan de Koningslaan 2b in Bussum.De volgende Koningslezing met Carel ter Linden is op donderdag 24 november. Kaarten à € 10 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koningskamer.nl en binnenkort bij boekhandel Los in Bussum.

Bijlage: foto met v.l.n.r. Annegien Ochtman-de Boer (initiatiefnemer Koningskamer), Miriam van Meerten (wethouder), Maarten van Rossem en Teddy van der Burg (voorzitter Remonstranten Naarden-Bussum).

 

 

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op