koningslezing

Mpho Tutu van Furth

Mpho Tutu van Furth is sinds 1 januari 2022 predikant van Vrijburg en collega van onze predikant Joost Röselaers. Zij is dochter van aartsbisschop Desmond Tutu en zijn vrouw Leah Tutu. Haar krachtige boodschap van verzoening en duurzaamheid richt zich vooral op een internationaal publiek.

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse, maar nu in Nederland woonachtige Mpho Tutu van Furth maakt zich sterk voor mensenrechten en voor jonge vrouwen in het bijzonder. Samen met haar vader en Nobelprijswinnaar Desmond Tutu schreef zij boeken met een krachtige boodschap over vergeving. Vergeving is ook het thema van de Koningslezing, de voertaal is Engels. Mpho Tutu van Furth volgt de voetsporen van haar vader en is een actief voorvechter van solidariteit en gelijkheid voor iedereen. De avond wordt geleid door ds. Joost Röselaers.

Reserveren

U kunt op deze website kaarten kopen voor deze lezing. Kaarten eventueel ook aan de zaal.

Datum: 9 november 2023
Aanvang: 20:00 uur
Duur: 90 minuten (incl. gesprek)
Locatie: Bussum (Koningslaan 2B, 1405 GL Bussum)
Kosten: € 12,50 p.p.

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op