Adempauze

Het sluipt er langzaam in. Het gevoel dat we iets van het goede leven aan het kwijtraken zijn. We zitten in een hoog tempo van succes, ertoe (willen) doen. Het genieten van deze wereld en van elkaar is bijna een onderdeel geworden van deze plichtmatigheid. Hoe kunnen we op krachten komen, omgaan met verdriet en tegenslag en onze innerlijke vrijheid bewaren in de veeleisende buitenwereld? Ontdek het tijdens Adempauze:

Een moment van bezinning in de hectiek van het bestaan.

Op maandag 14 Oktober 20.30 uur beginnen we het seizoen met Jacobine Geel.

Maarten den Ottolander
Rutger Groot
Edward Niessen
Jeroen Wiemer
in samenwerking met Claartje Kruijff, vernieuwingspredikante van de Remonstranten.

Praktische informatie

Gedachtenwisseling over thema’s die er toe doen. Afgewisseld met stilte en live muziek. Met o.a. Jacobine Geel, Annegien Ochtman-de Boer, Joost Röselaers en Martijn Junte. Altijd op maandagavond om 20.30 uur. Kosten zijn 5 euro per persoon per avond.

Reserveren

U kunt op deze website kaarten kopen voor deze bijeenkomst. Via de knop hieronder kunt u een toegangskaart kopen voor de hele cyclus. Alle 6x voor 25 euro. Wilt u liever een enkel kaartje? Klik dan op het evenement dat u wilt reserveren.

Wie zijn wij?

Voor iedereen op zoek naar verdieping, verbinding en vergezichten: zo wordt de Koningskamer aangeduid. De Remonstrantse Gemeente Naarden-Bussum organiseert onder deze noemer lezingen en preken die worden verzorgd door bekende Nederlanders. De Koningskamer is de overkoepelende titel voor meerdere activiteiten.

Contact

Kerkgebouw
Koningslaan 2b, 1405 GL Bussum
info@koningskamer.nl
Neem contact op